Eminim zaten herkes şu ya da bu şekilde yapıyordur tavuğun panesini… Çorbada benimde tuzum olsun istedim.
MALZEMELER:
250 Gr Tavuk Göğsü
1 Paket Tavuk Pane Harcı
1 Paket Çıtır Tavuk Pane Harcı
2 Kaşık Galeta Unu
Kızartmak İçin Yağ
2 Yumurta
YAPILIŞI:
Tavuk göğüslerini kızartırken daha iyi pişmesi için rondoda kıyma haline getiriyoruz. Ardından bir tabağa pane harcını, diğer tarafta çıtır pane harcı ve galeta ununu harmanlayarak hazırlıyoruz. Tavuk kıymamızdan normal köfte büyüklüğünde alıyoruz önce çırpılmış yumurtaya sonra normal pane harcına ardından da çıtır pane harcına batırarak kızartıyoruz. AFİYET OLSUUUUUUUUUUUUUN…
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder