11 Mayıs 2010 Salı

ET SOTE


MALZEMELER:
· 1 Kg Kuşbaşı et
· 4 Adet Domates
· 4 Adet Biber
· 1 Kaşık Salça
· 2 Kaşık Sıvı Yağ
· Kekik,tozbiber,tuz
· Pilav ))))

YAPILIŞI:
Eti düdüklüye koydum kendi suyunu salıp çekinceye kadar karıştırarak pişirdim. Sonra 2 kaşık yağı, salçayı,doğranmış biber ve domatesi, baharatları ilave ettim üstünü kaplayacak kadar sıcak su ekleyip düdüklünün kapağını kapattım. 5 dk düdük açıkken 20 dk kapalıyken pişirip kapattım. Mmmm güzel oldu. Pilavın tarifine gerek yok herkes muhteşem pilavlar yapıyordur eminimmmmmmmmm. AFİYET OLSUUUUUUUUN

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder